Van Loo & Veerhoek wordt onderdeel van Topzorggroep!

Vanaf heden zijn wij onderdeel van de TopzorgGroep. Een andere naam, een andere uitstraling, maar nog steeds dezelfde kwaliteit en zorg als voorheen!

 
Ons team

Wij stellen onze mensen graag aan u voor

Ons team bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners. Op basis van uw wensen zoeken we voor u een passende behandelaar en behandeling voor een optimaal resultaat!

Meer informatie over ons

Neem contact met ons op

Van Loo & Veerhoek is maandag tot vrijdag geopend van 08:00 - 21:00. Afspraken in onze praktijk kunnen bij voorkeur worden ingepland vanaf 7:30 uur. Wij hebben de regel dat elke nieuwe patiënt na het contact opnemen met Van Loo & Veerhoek binnen 24 uur geholpen wordt. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Buiten de openingstijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken voor het geval u wilt afzeggen.

Wanneer u door een bepaalde fysiotherapeut behandeld wenst te worden, dan kan het zijn dat u langer dan 24 uur moet wachten op de afspraak. Ons antwoordapparaat staat in het weekend aan of als we onverhoopt de telefoon niet op kunnen nemen. Indien u dan uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Het is echter wellicht nog makkelijker om direct erna nog eens te bellen, want normaal gesproken is er altijd iemand aanwezig om de telefoon op te nemen binnen de genoemde tijden.