Bas Meijaard

Fysiotherapeut

In juli 2017 heb ik mijn master-opleiding Revalidatiewetenschappen en fysiotherapie afgerond aan de Universiteit Antwerpen. Nadien ben ik een half jaar werkzaam geweest bij fysiotherapie Goes en de Oude Vest, waarna ik sinds december 2017 werkzaam ben bij Van Loo & Veerhoek. 

Na een half jaar op de vestiging in Kruiningen te hebben gewerkt als fysiotherapeut werk ik momenteel als algemeen fysiotherapeut en als casemanager te Vlissingen en Kapelle.

Tijdens mijn opleiding heb ik met verschillende takken van het beroep fysiotherapie kennis gemaakt. Zo heb ik stage gelopen bij verschillende praktijken gericht op manuele therapie, maar ook in het Sport performance center te Antwerpen, waar voornamelijk topsporters over de vloer kwamen. 

Gecombineerd met mijn opleiding leidt dit tot een mix van verschillende inzichten die ik graag gebruik om mensen met uiteenlopende klachten te ondersteunen en begeleiden in hun herstel en revalidatie. Tevens kunt u bij mij terecht voor extracorporale shockwave therapie.

Opleidingen en cursussen

  • Master Revalidatiewetenschappen en fysiotherapie te Antwerpen

Specialisaties 

  • Fysiotherapie
  • Casemanager revalidatie